ГРЪМНА СЕГА: Брутални здравеняци хванаха Вълчо Арабаджиев на тясно в ареста и извършиха с него нещо страшно!

Синът на Ветко Арабаджиев и Маринела – Вълчо, потрошен зад решетките от наркодилъри

21-годишният Вълчо Арабаджиев е пребит в ареста на Националната следствена служба – пише в. „Уикенд“.

Синът на издирваните за данъчни престъпления – укриване на данъци и пране на пари, хотелиери Ветко Арабаджиев и жена му Маринела пострадал преди броени дни от агресията на закопчани наркодилъри – потвърждава пред изданието надзирател от ареста.

Крамолата е била предизвикана при всекидневната разходка, която се полага на арестантите.

„Ало, милионерчето, как е сред народа, харесва ли ти, нещо май ти залезе усмивката“ – излаял подивял наркодилър и започнал да раздава юмручно правосъдие. В мелето се включили още няколко улични гангстери. До намесата на униформените охранители младежът отнесъл солидна доза кютек.

Реакцията на родителите му, макар и потопени в дълбока конспирация, не закъсняла. Според информацията, с която разполагат надзирателите, чрез посредник милионерите наели актуалната софийска мутра Мартин Георгиев-Джито, който да се грижи за бъдещата сигурност на младия Вълчо. В подземния свят Мартин Джито има славата на безскрупулен и садистичен тип, което в случая ще му помогне да заработи тлъстия хонорар, обещан от Ветко за закрилата на Вълчо, докато е в кауша.
Вълчо е единственият задържан от фамилията Арабаджиеви. Майка му и баща му се издирват от Интерпол, но засега без резултат.

Намери ни във facebook