Няма нищо вечно! Ето какво ще се случи с хитовата продукция на Нова Господари на ефира!

Мениджърите на Нова тв ще решат съдбата на „Господари на ефира“

Нова тв вероятно ще приложи любимата си тактика, решавайки съдбата на „Господари на ефира“.

Любимото на зрителите шоу вероятно ще бъде свалено заради изцепката на репортера Митко Върбанов, който вече не е част от екипа на частната медия.

Очаква се ръководството на телевизията да приложи същата тактика, както и при свалянето на предаването на Милен Цветков, а именно да не преподпише договора си с продуцентите.

Контрактът на Господарите изтича в края на месец март.

До този момент шоуто ще продължи да се излъчва. Но след това ще бъде свалено от ефир, тъй като няма да се преподпише нов договор.

Единственото притеснение на ръководството е, че от това решение може сериозно да пострадат други рейтингови продукции. Свалянето на „Господари на ефира“ ще засегне сериозно продуцентите Маги и Джуди Халваджиян, които държат най-хитовите продукции в ефира на Нова тв.

Интересното в случая е, че след скандала с Митко Върбанов, рейтингът на Господарите не е паднал, а дори се е вдигнал. Единственото, което успокоява шефовете на Нова тв е, че със свалянето на шоуто няма вероятност то да се прехвърли в друга телевизия заради високия си бюджет, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Намери ни във facebook