Щастливка! Венета Райкова си купи това и всичките й проблеми се изпариха!

Венета Райкова се зарадва с дълго мечтан подарък

Венета Райкова се зарадва с дълго мечтан подарък. Тв водещата сама се похвали в социалната мрежа Инстаграм. Освен на себе си обаче Венета е купила нещо и на сина си Патрик, който е отличен ученик, става ясно също от публикациите на водещата в мрежата.

Райкова публикува снимка на бележника на Патрик и го поздрави за успехите в училище.

„За един месец на училище, първата страница на бележника вече е изпълнена! Браво, Патрик!

Чудесно начало на трети клас, след три месеца и половина мързелуване край басейна! Сам се подготвя, сам пише домашни, няма занималня, разчита на себе си. Дали съм виждала подобен бележник? Да – моя!“, пише гордата майка.

Венета споделя също какво е купила на Патрик за успеха. Тя е направила дълго мечтан подарък и за себе си. „Отдавна исках да си купя пръстена „7 благословии“ и днес го направих!“, пише водещата на „Папараци“. На сина си Венета е купила „кабала медальон „Ключът на Архангел Михаил“. Водещата се надява новите им придобивки да им донесат здраве и да ги пазят от лоша енергия.

„Да сме живи и здрави и благословени“, моли се Венета. „Лично аз веднага усетих енергията и спокойствието, с които ме зареждат“, пише още Райкова.

Под снимката на новите талисмани на тв водещата и сина й веднага заваляха въпроси от къде ги е закупила. Феновете на Райкова също искат да се сдобият с такива. Венета не веднъж е казвала, че е вярваща. Със своя пръстен „7 благословии“ тв водещата се моли за радост в дома, за щастие и мир в семейството, за здраве на всички близки, за изобилие и просперитет, благославя дома,  привличане на партньорите един към друг, благославя всички предходни шест.

„Ключът на Архангел Михаил“ също има определена символика. Архангел Михаил е дясната ръка на Бог и основната му задача е да закриля и защитава от нисши енергии, като премахва страха и стреса. Архангел Михаил помага на всеки, който притежава този ключ да развие своя пълен духовен потенциал.

Намери ни във facebook