Собственото му семейство направи смразяващи кръвта разкрития за масовия убиец от Крим

Семейството на убиеца от Крим проговори

Близките на момчето — убиец от Крим проговориха. Според баща му и баба му, той не е бил в състояние да общува нормално с връстниците си. Освен това нямал приятели, нямал никакви социални контакти и е бил абсолютен социопат.

От съображения за сигурност имената на роднините в семейството на Владислав Росляков остават скрити.

Но неговите роднини доста категорично правят оценка на поведението му.

Баща му, чието име не беше публикувано, казал на полицията, че Владислав е много трудно момче. И с него е било невъзможно да се комуникира.

Родителите на Росляков са разведени отскоро, а вестник „Комерсант“ казва, че баща му е с увреждания. Според полицейски източник, бащата на убиеца е споделил по време на разпитите, че синът му на практика няма приятели. По думите му, Владислав е имал приятели в детството си, но това по-късно е приключило.

Той казва също, че синът му никога не се е оплаквал, че има някакви проблеми. Той добави, че изобщо не е комуникирал с тях. Не е споменавал да има трудности, или да се оплаква от семейството си. Просто

Бабата също е заявила, че нейният внук никога не се оплаквал. Но също така често не се обаждал, нито ходел при нея на гости.

„Знаете ли, понякога беше трудно да общуваш с него, той беше толкова тих тип“, казва тя. Според нея Владислав се разбирал добре с родителите си. На въпрос на журналисти дали в последно време е проявявал резки промени в настроението или агресия, тя казала: „Не, нищо подобно. Не можех дори да си помисля, че е способен на нещо толкова ужасно.“.

По ирония на съдбата, майката на Владислав е медицинска сестра. И точно тя е била на първата линия, грижейки се за студентите, които са били ранени при нападението, което е извършил синът й.

Намери ни във facebook