Огромна беда сполетя Лора Кримова след раждането!

Лора Крумова в следродилна депресия, журналистката качила 20 кила и е в ужас как да ги свали

Лора Крумова изпаднала в тежка депресия след раждането. Пухкавата водеща напълняла с 20 килограма и била в ужас, че няма да ги свали.

Журналистката много, много не се застоявала при новородената си дъщеря. Тя се дразнела от непрестанния плач на новороденото.

Все търсела кой да я смени в грижите за дъщеричката й. Добре, че била майка й, която се оплаквала от умора защото осен бебето гледала и Явор когато не е на детска градина.

През свободното си време Крумова обикаляла моловете в компанията на свои дружки. Нищо не пазарувала, но пък си плакнела очите с новите колекции в модните бутици. За съжаление заради теглото си Лора не можела да се побере в никоя дреха.

Старанието й през последните години да влезе във форма отишло на вятъра. Режимът на Петър Дънов, който стриктно спазваше вече не бил подходящ защото водещата искала да кърми детето и не можела да гладува. Тя заменила чашите с вино с фрешове и по-леки храни. Но все още резултат нямало.

Лора Крумова била потисната от гледката, която виждала в огледалото. Единствената й надежда била, че до като тръгне на работа имало цяла година време и като по чудо можела да си върне старото тегло.

Мъжът на журналистката не я упреквал за тежката депресия. Все пак негова била идеята да имат второ дете. Крумова не, че не искала да роди още едно. Но винаги се е притеснявала, че ще напълнее по време на бременността и после трудно ще се раздели с излишните кила. Открай време е страдала от  комплекси относно фигурата си, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook