Ексклузивно ! Невероятен среднощен екшън с побой, прегазване с кола и полицейски гонки подлуди София

Истински среднощен екшън се е разиграл посред нощ в столицата. Малко след полунощ жителите на квартал „Малинова долина“ станали свидетели на нещо, което може да се види само по филмите. 

По думите му всичко започнало с побой между няколко мъже, който се разиграл на улица „187“. „То не бяха крясъци, то не бяха удари.

Така и не разбрахме обаче за какво се карат, а след това започнаха и да се млатят яко“, казва читателят ни.

Малко след като тупаникът приключил един от мъжете се качил в „Рено“-то си и с бясна скорост преминал през опонента си. 30-годишният мъж пострадал сериозно, защото колата минала през краката му.
Подивелият шофьор на „Рено“-то, който посред свидетели бил и прилично пийнал, подкарал колата си в посока столичното околовръстно. Междувременно свидетели на целия екшън подали сигнал към полицията и униформените започнали да преследват побойника-джигит.

БЛИЦ научи, че те го сгащили в близост до кръговото за Бистрица. Освен всичките си прегрешения мъжът от мелето в „Малинова долина“ явно и няколко пъти се е удрял, защото колата му била смачкана и по всичко си личало, че се е удрял шофирайки. Полицаите незабавно го арестували.

„Дано се е удрял я в контейнери, я в огради, а не да е ударил някои невинен човечец“, казва читателят ни, който сигнализира за среднощния екшън.

Какви са причините за сбиването, както и каква е самоличността на джигита с „Рено“-то все още не е ясно.

Намери ни във facebook