Няма да повярвате за това, което разкриха за Весела Неински! Дръжте се за стола, та тя се оказа

Весела Нейнски с диплома за хипнотизатор

Весела Нейнски владее техниките на хипнозата. Оперната певица е сертифициран терапевт от Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия. Самата Весела признава, че е вкарвала много хора в транс, пише „България днес“.

Тя ги водела на места, на които се чувстват добре, виждат картини, които са красиви, приятни, спокойни, по-далече от реалността.

Към методите на психологическо въздействие Весела се запалила преди много години докато гледала болната си майка. Нейнски постоянно се интересувала от това как работи човешкото тяло и как може да бъде излекувана душата на човек.

Така освен от хипноза оперната певица започнала да се интересува и от алтернативна медицина и астрология.

„По-късно станах и първият български член на Асоциацията по фито-биофизика, което е вид алтернативна медицина, донякъде сходна с хомеопатията“, споделя участничката в „Биг Брадър“.

Интересите на певицата не се изчерпват само дотук. Нейнски се среща лично с индиеца Самир Кале, за да се превърне в старши учител по енергийно лечение с Омни. Това е най-мощната система за хармонизиране на жизнените енергии. Тя гарантира най-бързо изцеление. Сеансите, които Весела е провеждала, траят не повече от десет минути. Характерното за тези сеанси е, че те използват интензивно и космическата, и земната енергия.

Сега Весела е в Къщата на Големия брат. Преди 12 години тя влезе за първи път в шоуто, но реши да си тръгне доброволно на осмия ден. Този път оперната певица е решила да остане докрай. Още преди да стане част от шоуто, във визитката си, тя призна,че по някакъв незнаен и за нея начин Веселената й дава информация. Така оперната певица е успяла да предскаже земетресение. Дарбата дори й е помогнала да разбере за изневяра на партньора си.

Весела Нейнски с диплома по хипноза сн. Фейсбук

Нейнски сподели също, че е много емоционална, нестандартна, личност, изтъкана от противоположности – може да е и кифла, и войник, и бачкатор, стига да има правилната мотивация.Намери ни във facebook