Ексклузивно и само в ! Проф. Михаил Константинов с взривяващ коментар след оставката на Валери Симеонов!

„От един месец се говори за тази оставка. Има едни норми на говорене, които в случая бяха нарушени. Обществото не прие този език, който г-н Симеонов използва, затова подаде оставка“. Това заяви ексклузивно пред политическият анализатор и математик проф.

Михаил Константинов. 

Потърсихме експертното му мнение по повод оставката, която подаде вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов след 26 дни на протести от страна на майките на деца с увреждания.

Сидеров с извънреден брифинг след оставката на Симеонов! Лидерът на „Атака“ с изненадващо предложение

„Тези протести, които бяха в продължение на 26 дни очевидно представляват натиск. Това, че решението е негово, е ясно. Никой не може да решава вместо даден човек. Натиск, че има, това е очевидно. 

Красимир Каракачанов с ново любопитно признание: Вчера около 2 часа Симеонов ми се обади, а после… 

Ще продължат ли протестите на майките си е тяхна работа. Щом смятат, че е необходимо, нека да протестират. Аз на тяхно място бих настоявал тези предложения, които има за допълнително финансиране, да станат част от законодателството и да се приемат, това също е много важно“, отбеляза политическият анализатор.

„Всеки, който протестира по демократичен начин, е добре дошъл, България е демократична държава. Всеки може да протестира, без да нарушава правата на другите хора“, категоричен бе проф. Константинов. 

Цветан Цветанов обяви какво се случва с правителството след оставката на Валери Симеонов 

На въпрос на как може да се промени политическата обстановка в страната след оставката на вицепремиера Симеонов, политическият анализатор заяви: 

„Редно е част от напрежението да отпадне. Виждаме, че има различни групи, които имат различни цели, така че не знаем какво ще се случи. Всеки има право да протестира за каквото иска, стига да не нарушава закона. 

До колкото разбирам е редно т.н. „малка коалиция“ или коалицията на „Обединените патриоти“ да реши този проблем вътре. Предполагам, че тяхното предложение ще бъде възприето. Конкретна имена не мога да ви кажа“.

Намери ни във facebook