Ясновидката Вера няма пропуск, но вещае нещо страшно за 2019! Треперете, ще ни връхлети тотален

Вера Лион вижда потоп в Европа, Ватикана ще потъне под вода, а Путин ще се ожени

Вера Лион, която е казахстанска ясновидка вещае страховите неща за Европа през следващата  година. 2019 която е  под знака на Червения петел ще навлезе в период на мащабни бедствия и катастрофи. Които ще засегнат не само Европа. Но и целия останал свят.

Покачването на водата в Световния океан, което се дължи на топенето на ледниците на полюсите неминуемо ще предизвика по-големи бедствия от тези през 2016 г.

Лион предрича, че заедно с леда ще се размразят древни вируси и ще доведат до неизвестни до сега заболявания. За които хората няма да има ваксина и никаква изградена защита.

Цялата Земя ще се загрее и така ще се активират силни земетресения и вулканична дейност. И това няма да засегне само супер вулканите Йелоустоун и Етна. Но и много други, за които на подозираме днес.

Земята ще потъне в кръв и смърт, градове ще се покрият с пепел и милиони хора ще умрат. Едва тогава планетата ни постепенно ще се охлади и ще се нормализира.

За Русия феноменът предвижда необичайно топла зима. Най-пострадали от наводненията ще са Германия и Англия. Италия ще потъне в пепел от изригването на вулкан. Най-сериозно засегнати от катаклизмите ще са тези, които живеят във Великобритания, но и народите на Германия и Дания също ще страдат.

Ясновидката вижда, че през 2019 г Владимир Путин ще се ожени. Жената ще е напълно непозната за руския народ и най-вероятно ще е блондинка. Но тя предрича и някои здравословни проблеми за руския президент както и, че Михаил Горбачов ще умре, предават от esoreiter.ru.

Намери ни във facebook