Венета Райкова върти магии! Вижте тайните на водещата!

Венета Райкова е убедена, че неслуките в нейния живот са провокирани от черни магии

Венета Райкова не крие, че вярва в тъмни сили. Напоследък тя залита сериозно към окултното.

Прозрението на водещата идва след поредица от неприятни събития в нейния живот. За кратък период от време тя понесе няколко удара от съдбата.

Остана без работа и при това не получи изработеното за месеци назад.

След това Юксел Кадриев заведе дело срещу нея и тя загуби още 30 000 лв, които съдът постанови, че трябва да изплати на него. По-късно блондинката се разведе.

В търсене на причината за всичко това тя узнала, че поредицата от неблагоприятни събития в живота й е обусловена от важен вселенски закон. Пише го дори в Библията. Венета Райкова споделя, че човек трябва да дарява за благотворителност 10% от заработеното. В противен случай Вселената ще му по вземе по друг начин – чрез плащане на задължения към адвокати или лекари.

Всеки месец водещата заделя 10% от заплата си за благотворителност. Тя не пропуска неделна служба в църквата. Всяка неделя точно в 10, 00 часа свещеник от църквата „Света Неделя“ чете Киприянови молитви специално за нея.

Райкова е залитнала и по Кабала – увлечението на много холивудски звезди. Тя се е снабдила със специален амулет на „скромната цена“ от 680 лв. Синът й също разполага с подобна придобивка. Венета Райкова вече се е убедила в силата на амулета си и споделя, че се чувства много добре, откакто го носи, пише „Ретро“.

Намери ни във facebook