Дочка му удари брадвата от гроба! Изплува предсмъртното писмо на бившата жена на Николай Банев, страшно е!

Бившата съпруга на Николай Банев – Дочка Банева е била съсипана от изневерите му

Бившата половинка на Николай Банев – поетесата Дочка Банева е преживяла страшна агония в последните дни от земния си път.

През 2005 година тя напусна този свят, покосена от тежко заболяване. Малко след това Николай Банев вдигна сватба с Евгения Банева, пише „Ретро“.

Въпреки физическите и душевни страдания, измъчената Дочка е намерила сили да излее душата си в стихове за своя любим.

Но най-разтърсващо е предсмъртното й писмо, с което изданието се сдоби.

Покойната се е обръщала към любимия си с „Мише“. Именно с това обръщение започва писмото й. В него тя пише, че не знае къде е сега любимият й, но знае с кого й той – с лицето Евгения.

Дочка пита любимия си както влага в думите „Обичам те“ след като зарязва нея и малкия им син и не се прибира с дни. Тя го пита дали е щастлив с любовницата и почивките им в чужбина.

Измъчената жена го моли да спре да се влачи с Евгения навсякъде, тъй като думите й причиняват страшна болка. Поетесата разказва в писмото си, че секретарката му не спира да се хвали с подаръците, които получава от него.

Но въпреки всичко тя го моли да стане онзи Николай с трабанта и да се върне при нея.

Предсмъртното писмо на Дочка Банева видя бял свят покрай съдебната битка между Николай Банев и сина му Николай Младши. Младият мъж се изправи срещу баща си в съда, след като той лиши него и заварената му сестра от наследството на майка им.

Намери ни във facebook