РАЗСТРЕЛ! Лъсна истината за романска между Тодор Живков и Стоянка Мутафова!

Тато свалял Стоянка Мутафова, всички мислели, че ще се омъжи за него

Стоянка Мутафова до болка откровена проговори за Тодор Живков. В навечерието на рождения си ден, на който ще навърши 97 години тя хвърли бомбата, че с Тато е имала близки отношения.

Всички смятали, че когато починал съпруга й Нейчо Попов ще се омъжи за бившия първи. Той имал слабост към нея, разкрива легендарната актриса.

Един път дошъл на постановка, в която участвала и в антракта я извикал директора на Сатирата като й казал, че има много здраве от … и кимнал с глава към високия гост. Мутафова в първия момент не разбрала намека и попитала „От кого?”. А той пак кимнал и тя тогава зацепила и осъзнала какво й казва.

Тя успяла да парира момента като поръчала на шефа си и той да го поздрави от нея. Госпожа Стихийно бедствие признава обаче, че никога не му е ставала любовница.

Стояна не се страхувала от първия човек в държавата защото той обичал Сатиричния театър и сам съжалявал, че не е станал артист.

Много пъти Тодор Живков й разказвал, че го е яд дето се е заловил с политиката. Вадел изрезка то вестник и й показвал как го хвалят когато участвал в една пиеса макар ролята му да била малка, пише Блиц.

Мутафова си спомня още, че Живков присъствал на банкетите след премиерите. Тя танцувала с него, но той бил лош танцьор и често я настъпвал. Голяма актриса никога не поискала нищо от него както правели други нейни колежки.

Дъщеря й Муки пък разкрива как Тато спасил брака на майка й. При едно от посещенията си в театъра Живков задал въпрос на Стояна дали мъжа й Нейчо Попов ще ходи на специализация в Москва.

И когато разбрал, че това е истина й рекъл да не е луда да го праща при рускините. Които веднага ще го лапнат. А после след нейното съгласие издействал да пратят Нейчо в Германия да учи режисура.

Намери ни във facebook