ГРЪМНА СЕГА: МЪЖЪТ НА АНИ ЦОЛОВА ИЗВЪРШИ БРУТАЛНО УБИЙСТВО! РАЗСТРЕЛЯ ОТ УПОР

Преди година и половина Ани Цолова изчезна мистериозно от ефир

Ани Цолова намери перфектно място да се скрие, след като преди година и половина изчезна мистериозно от ефир. Бившата екранна половинка на Виктор Николаев напусна столицата. Тя се премести със семейството си в китно селце Долни Пасарел.

То се намира на 30 км от София, а още толкова го делят от Самоков.

Китното селце е разположено между две планини – Плана и Лозенската планина.

На 10 минути път от него се намира и язовир Искър. През Долни Пасарел минава и река Искър. Неслучайно Ани Цолова е избрала именно китното селце. Тъй като тя не работи, разполага с достатъчно свободно време да се наслади на природните дадености в района.

Съпругът й също си е намерил любимо занимание в Долни Пасарел. Той вече е част от ловната дружинка на селцето и може да се похвали с ловен трофей – огромен глиган, пише Блиц.

След свалянето на Ани Цолова от ефира на Нова тв тръгна слух, че тя много скоро ще се завърне в телевизията със собствено предаване. Но това не се случи. Бившата водеща заяви, че вече е прекратила договора си с частната медия. В момента тя работи по нов проект, но все още не е ясно с какво ще се занимава бившата екранна половинка на Виктор Николаев..

Намери ни във facebook