Странна мълва плъзна за Къщата на ужасите в Нови Искър, където шесторният убиец Росен ликвидира близките на Кети Кюхова

Жителите на Нови Искър са потресени от новата кървава баня, която сполетя града. 25-годишен мъж е убил баща си, майка си, брат си и баба си. Той е арестуван. По първоначални данни те са били застреляни.

Майката и бабата и 25-годишният мъж са били психично болни.

Във фейсбук пространството е пълно с гневни постове как е възможно да се случва ново зверство, само година след като цяла България бе потресена от шесторното убийство, станало в Нови Искър. БЛИЦ припомня, че в село Луково се криеше шесторният убиец от Нови Искър Росен Ангелов. Навръх Нова година Росен Ангелов – Горския, уби Кети, приятеля й Неделчо Юнаков, сина му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети Нанси и приятеля на Нанси Боби Иванов. Полицията започна незабавно издирване на убиеца в гората край селото. Тялото му бе открито на 5 януари. Мъжът бе намерен мъртъв в една от вилите в село Луково.

Един от коментарите обаче предизвиква голямо внимание. В него се твърди, че къщата на ужасите от миналогодишната касапница е продадена за колосалната сума от 100 000 лева.


Къщата на ужасите преди 1 година

Екип на БЛИЦ отиде до къщата, но там нямаше никакви признаци на живот. Ако сградата има нови собственици, то те не са предприели никакви действия за ремонтирането ѝ. Още се виждат некролозите на жертвите на шесторния убиец, катинарът, който виси на вратата е същият от преди година.

Ето как изглежда къщата днес:

Намери ни във facebook