Брутални подигравки с Явор Бахаров! Нона Йотова го изпепели!

Актьорът Явор Бахаров беше арестуван навръх националния празник 3 март за побой, но вече е извън пределите на Националната следствена служба, излизайки усмихнат до уши. Развоя на събитията и факта, че се е отървал почти без наказание обаче, разпали мигновено страстите в мрежата.

Десетки популярни личности изказаха мнение за грозния екшън с главното участие на Явор Бахаров. Тв водещата Ева Кикерезова, например, искрено се възмути от развоя на ситуацията с актьора и изрази недоумение, пишейки в личния си фейсбук профил: „За побой над девойка, младеж и униформен служител Явор Бахаров е осъден само на пробация… Не знам, не знам…”.

Под поста й логично последваха редица изказвания, включително и някои доста комични. Къци Вапцаров пише: „Е в Сливен в женския ли да го пратят?”, а един от отговорите към него гласи: „Не, в Андола, там като му се порадват известно време, ще му се изправи къдравата коса”. Не липсват и атрактивни предложения от типа: „нАркОмъне! Една лопата и да сади дръвчета една година без да спре!”

Един от най-обидните коментари по адрес на Бахаров, идва от Нона Йотова, която коментира статуса на Ева Кикерезова кратко и ясно: „Пълен боклук е!”

„Не разбирам защо и докога този бездарник и наглец ще бъде толериран от медиите и режисьорите. Поне визия да имаше. Съжалявам за този коментар.. но ми идва отвътре”, повече от категорична е и бизнесдамата Меги Савова.

И въпреки че самият актьор впоследствие се опита да представи ситуацията по коренно обратния начин, изглежда, че никой не вярва на версията му.

Според артиста случката е силно преувеличена и не е имало насилие нито над жена, нито срещу полицаи. Бахаров дори сподели снимка в социалните мрежи, на която се вижда как се целува с настоящото си гадже Рая Пеева. Над нея е написал: „Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, Обичаме се, Обичайте се и вие”.

33-годишният Явор Бахаров не за първи път има сблъсък с правосъдието. През 2011-та той бе арестуван за притежание на наркотици.Намери ни във facebook