Извънредна информация! Трагедия почерни България в снежния вторник! От МВР съобщиха, че е убит

20-годишен младеж загина, а бременна жена на 21 години в 7-ия месец бе потрошена при жестока катастрофа край Радомирското село Дебели лаг, пише „Телеграф“. 

Тежкият инцидент е станал към 18,30 часа. Двамата се връщали от кукерски фестивал, където участвали с група от село Калища. Младежът е от Калище, а жената е от същото село, но е женена в Дебели лаг.

Във возилото бил собственикът на колата с дъщеря си, доводеният й брат, както и загиналият младеж, разказа техни съселяни.  На завоя преди селото водачът изгубил контрол над возилото и колата се преобърнала няколко пъти. Автомобилът бил смазан до неузнаваемост, твърдят очевидци.

На мястото са пристигнали полиция, Бърза помощ и пожарна. Наложило се огнеборците да режат ламарините на смазаното возило, за да извадят тялото на шофьора. Бременната жена е със счупена ръка, оток на белия дроб и наранявания на таза.  Според свидетели бащата и синът му били пияни. Бременната Радост била на задната седалка. По време на катастрофата, съпругът й бил на площада за празненствата по случай Сирни Заговезни.  Разбрал от обаждане по телефона какво се е случило и веднага излетял към мястото. Качил ранената си жена и сам я откарал в „Пирогов“. През нощта белият й дроб отекъл и лекарите я преместили в реанимацията. Засега смятат, че няма опасност за плода. 

Намери ни във facebook