Кали най-сетне проговори за житейската си драма и раздялата с Владимир:

Кали винаги е предизвиквала медийния интерес с откритото си поведение и смелостта да роди трима сина от трима различни мъже. Попфолк-дивата наскоро се раздели и с бащата на третия си син.

Причината се оказа поведението на любимия ѝ мъж и трудностите, които е трябвало да изживее певицата във връзката им.

Красивата брюнетка навремето заряза лъскавия си живот с бизнесмена Антон Краус преди, за да изживее мечтаната си любов с Владимир.

Не след дълго се реши да му роди дете, което я превърна майка на трима сина от трима различни мъже. И докато са още любовници нещата вървят гладко, то след като започват да делят общ покрив, кошмарът на певицата започва. 

Кали със семейството си

Изпълнителката сподели, че е била подложена на психически обиди от негова страна, а преди 6 месеца ѝ писнало да го търпи и го разкарала от живота си. Тя е категорична, че Влади никога не ѝ е посягал физически, но фактът, че ѝ нямал доверие и обидите от негова страна буквално я смазвали.

„Той така и не можа да приеме моето свободно поведение и често ме наричаше к*рва“, даже още преди да се роди синът ни. Много търпях. С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението „ма“, а в тази връзка с Влади 6 години търпях много“, изля болката си певицата пред „Папараци“.

Певицата Кали

„Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции – за съжаление, голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че полага някакви усилия, но не му се получаваше“, допълва гласовитата звезда.Намери ни във facebook