Ексклузивни КАДРИ от убийството в Ботевград! Камелия издъхнала за минути в страшни мъки!
Предполага се, че тя е починала от кръвозагуба. По първоначална информация мъжът убива съпругата си, след като разбира, че му е изневерила. Тя имала дългогодишна връзка с друг мъж.

В нощта срещу сряда полицията намери мъртъв 42-годишния мъж в семейното им жилище. От МВР предполагат, че той се е самоубил с ловно оръжие, което е притежавал законно.

Людмил и Камелия се оженили през 2005 г. Имат две деца – момиче на 14 години и момче на 9. През последния месец няма информация в семейството да е имало домашно насилие. Преди години Людмил имал криминална регистрация за хулиганство.

Междувременно от прокуратурата дадоха нови подробности за семейната драма.

Образувано е досъдебно производство за убийството, което стана вчера в Ботевград. Можем на този етап на разследването да направим заключението, че се касае за убийство от ревност. Жертвата има три прободни рани с нож.

Няма защитни наранявания, скубане, бутане или каквото и да е била друга борба. Има само три прободни рани. Първата е в дясната част на гръдния кош, вторият удар е в областта на шията. Посоката на ударите е рязко отгоре надолу. Третият удар, който е бил смъртоносен, е със странично замахване. Пронизал е изцяло левия дроб и лявата камера на сърцето. След този удар, жертвата е починала за 2-3 минути. Това стана ясно на извънредния брифинг на прокуратурата.

От там поясниха, че убиецът е бил намерен мъртъв в апартамент в града. Вратата била заключена. Към момента започва съдебно-медицинската аутопсия на мъжа. По първоначални данни става въпрос за самоубийство.

„Нападателят е поставил цевта в устата си и е натиснал спусъка“, разказа прокурор Николова за кървавата семейна трагедия.Намери ни във facebook