Мистерията с изчезналата 15-годишна Дарина се заплита. Мрежата ври и кипи след съобщението на момичето! (СНИМКИ)

Вълна от коментари и реакции предизвика постът на издирваната 15-годишна Дарина Николова от Сливен, че не е изчезнала. Припомняме, че както БЛИЦ първо писа момичето публикува съобщение, че не е отвлечена, нито пък е в чужбина, а на място, където е щастлива. Освен това тя пише и потресаващи твърдения за живота ѝ преди изгубването на връзка с нея. Родителите нямат връзка с Дарина от 2 март.

 

Постът в социалните мрежи предизвика по-скоро негативна реакция към момичето. Според повечето от потребителите поведението ѝ е недопустимо, а реакцията на родителите ѝ оправдана. Дарина обаче не е отговорила на нито един коментар.

Виконта 21 Март 2019, 1:13 Тъпа си, щом не са навършени значи си на 15 овца заблудена.И явно си била заключвана с причина, понеже си знаят стоката.Защо пропусна да кажеш е*ана ли си?Хаха

Нана 21 Март 2019, 1:25 Личи че малко са те били и яко са те хапали гащите ,простичко и простичко ще си останеш !Жалко за родителите ! Щастието не е между краката а в главата !

Удобно оправдание -“ не е разбирана от родителите си“. 21 Март 2019, 6:22 Използва се винаги, когато трябва да се намери оправдание за ббезотговорна постъпка. Впрочем – там, “ където е щастлива“, има ли възрастни, понамирисва на катун. Когато “ щастието“ приключи, следват рев и завръщане .“, гласят част от коментарите.

Според други потребители пък това, че няма активност в профила на момичето, а единственото съобщение е пост в затворена група, може да означава, че не тя пише от профила си. Предположенията стигат и до по-далече, че някой е хакнал профила ѝ. Ако е така, все още не е ясно кой и защо е направил това.

Ричард 21 Март 2019, 3:45 Кифла. Освен ако някой не е писал от нейно име.

Хм 21 Март 2019, 8:24 Доста грамотно написано за да го е писала тя или сводника. Някой по-грамотен го е писал.Те от етноса завършват 8 клас без да могат да четат и пишат.

Има потребители, които и защитават Дарина. По думите им виновни за цялата ситуация са родителите, тъй като не са забелязали, ако има проблем.

субективен 21 Март 2019, 5:14 Отчайващо тъпи коментари, какво ви интересува дали я сърби или не. Дори и да я сърби едва ли вие ще я почешете. Що се отнася до реакцията и. Това е нормално на тази възраст ако не е била разбирана от родителите и. Виновни са те, защото не са говорили когато трябва. Древните са го казали: до 5 -тата година детето е Цар, до 10-тата година детето е Роб, от 10 – тата до 15 -тата година дръжте се с детето си като с равен. От там нататък то ще ви уважава.

Предстои органите на реда да проучат какъв точно е въпросният пост и дали той би могъл да помогне да се открие местоположението на момичето.

В същото време постовете в личния ѝ фейсбук са доста разнообразни. Видеата, които са малко стари, са по-скоро провокативни. Тя се е снимала как шофира сама превозно средство, макар че е непълнолетна, как пуши, как пръска с дезодорант и пали със запалка.

 

 

 

 Намери ни във facebook