Животът и се преобърна внезапно! Истинска трагедия сполетя певицата Петя Буюклиева

Петя Буюклиева приемала ежедневно хапчета, които забавяли съсирването на кръвта

. Доскоро естрадната фурия нямала никакви здравословни проблеми, но малко преди участието си във „ВИП Брадър“ получила оплаквания вследствие на силен стрес и ѝ били предписани специализирани лекарства. От тях вземала и до ден днешен, но страничните им ефекти били стряскащи, защото при евентуално нараняване раните зараствали много по-бавно от нормалното.

Заради това Петя се страхувала да не се удари по време на тежките репетиции за лайфовете в шоуто „Като две капки вода“, където тя е гвоздеят на сезона.

Буюклиева се притеснявала най-вече от танците, тъй като с годините ѝ ставало все по-трудно да пази равновесие на високите обувки, които са нейна запазена марка. Въпреки това певицата тренирала наравно с младите и демонстрирала завиден спортен дух, без да се оплаква, нищо че е минала през доста перипетии и всякакви тежки изпитания по време на дългата си кариера.

За едно от най-трудните препятствия, което давало своите последствия и днес, разказва нейният съпруг Тони. Когато родената в Асеновград Петя била ученичка, една сутрин, пътувайки към пловдивското музикално училище, където учила пиано, се простудила и развила т.нар. фациалис, което представлява възпаление на лицевия нерв. „Това, което знам от нея, е, че в автобуса е имало много хора. Едната страна на лицето ѝ е била залепена за студения прозорец. Вследствие получава парализа на дясната половина на лицето. Това се случва само няколко месеца преди абитуриентския ѝ бал. Било е голям удар за нея, първото ѝ изпитание, но тя не се отчайва. Бори се докрай да се възстанови и с много упоритост и молитви успява“, споделя мъжът на естрадната дива.

Намери ни във facebook