Стана ясно колко пари изкарва Слави Трифонов! Ето колко е богат големият водещ

Вежди Рашидов скочи на Слави Трифонов. Депутатът заяви, че всяка публична личност трябва да обяви доходите си. Той поясни, че в това число са не само политиците, но и тв водещите.

Политикът заяви, че всички трябва да са честни пред обществото.

Той попита дали един човек има възможност да направи нещо, при положение, че друг си играе с достойнството му пред цяла България и го оплюва в ефир.

Вежди Рашидов допълни, че в този случай единият забогатява, а другият остава омаскарен.

Във връзка с това депутатът направи разкритие за заплатата, която получава Слави Трифонов. Той разкри, че шоуменът получава 15 000 лв месечно, докато един депутат е със заплата от 4500 лв.

Вежди Рашидов заяви, че е нормално всички да бъдат прозрачни и честни пред обществото, пише Марица.бг, позовавайки се на „24 часа“. Депутатът допълни, че самият той продава картините си на цена между 5000-6000 евро.

Професор Станилов от Обединени патриоти подкрепи колегата си и заяви, че трябва да се събудят и медиите, тъй като много от тях представят фалшиви новини и никой не им търси сметка.

Вежди Рашидов е категоричен, че границата вече е премината и трябва да се намери начин за контролиране на създалата се ситуация, допълва изданието, позовавайки се на думите му.Намери ни във facebook