МИСТЕРИЯТА Е РАЗКРИТА! Най-накрая Лили Иванова с усмивка сама призна истинската си възраст!

Лили Иванова с емоционални признания за личния си живот

След броени дни примата на българската естрада ще навърши 80 години.

С усмивка тя споделя, че очаква рождения си ден, за да си хапне парченце торта. Лили Иванова, която от години спазва желязна диета, тежи едва 43 кг, но е категорична, че така се чувства перфектно.

Примата ще прекара рождения си ден у дом и няма планове за шумно празненство.

Тя признава откровено, че в живота си е плакала само три пъти – веднъж на погребението на баща си Иван, втори път на погребението на майка си Мария и трети път след концерта си в зала „Олимпия“ в Париж. Тогава продуцентът й и Мартин Карбовски й задали един и същ въпрос.

Попитали я защо плаче и не е ли щастлива от успеха си. Изпълнителката не скрила, че плаче, защото знае какво я очаква, прибирайки се в България. Притесненията й се оказаха напълно основателни, тъй като върху нея се изля страшна мръсотия.

В автобиографичната си книга Лили Иванова споделя, че най-голямата й мъка е липсата на наследници. Но причината не е в нея, както предполагат мнозина. Примата има два спонтанни аборта зад гърба си, а при втория се наложило отстраняването на маточните тръби. Лекарите едва я спасили, пише Хот арена.

Намери ни във facebook