ГРЪМНА СЕГА! Жестока челна катастрофа с Мерцедеса на най-известни български бизнесмени! И двамата са

18-годишният Ахмет Алиш е шофьорът, блъснал се челно в мерцедеса, в който пътували братята Вангел и Яни Лолови, пише flagman.bg, позовавайки се на свои източници

Брадва.бг припомня, че инцидентът стана събота в ранния следобед на изхода на Карнобат.

Форд Галаски, управляван от младия мъж, се е движел в посока АМ „Тракия“, тръгнал да изпреварва два тира с бясна скорост и се забил в правомерно движещата се кола.

 

Вероятно Ахмет не е преценил разстоянието на идващия мерцедес, или изобщо не е видял колата. При сблъсъка пострадаха и двамата братя Лолови, но по-тежко е състоянието на Яни, който е транспортиран в „Пирогов“. Състоянието му е критично, има опасност за живота му.  Самият Ахмет, който причини зверския сблъсък, не е ранен, разминал се само с шок от инцидента.  Негови близки споделиха, че въпреки липсата на опит зад волана, Ахмет често е забелязан да предприема рискови маневри на пътя. 

Брадва.бг припомня, че при катастрофата пострадаха двама известни братя бизнесмени. Братя Лолови са известни в Карнобат с изключително успешния си бизнес.  Към края на 90-те години на миналия век просперират със собствената си фирма „Пенелопа” – за селекция и пакетиране на ядки. По-късно те продават компанията си успешно на „Пепси” през 2008 година, като сделката е уникална по рода си за българския пазар – местен производител на ядки да бъде част от международна структура.   Колата на Ахмет Сега Вангел Лолов управлява най-голямата образцова кравеферма в Екзарх Антимово, която е сочена от европейските специалисти като пример за съвременна млекопроизводство. Братът Яни от известно време живее в Сливен и развива бизнеса си там, където отново търгува с ядки.

Намери ни във facebook