Честито! Вики от Мастило беше осенена от най-голямата благословия за втори път!

С втора рожба ще отбележи 2019 година певицата и писателка Виктория Терзийска. Съпругата на бизнесмена Петър Величков е в очакване на второто си дете, за което сподели самата тя.

В края на март чаровната Вики използва страницата си в социалната мрежа, за да обяви щастливото събитие. Веднага заваляха честитки и благопожелания към младата майка.

Не само за лека бременност, но и за спокойно и безопасно раждане.

Оттогава — насам, певицата често споделя снимки на семейството и на самата себе си, но грижливо криеше наедрялото си коремче от любопитни очи. Допреди дни, когато сподели, че лазарки са посетили дома й, за да пожелаят на семейството здраве, късмет и щастие, пише „България днес“.

На снимката с народните певици Вики позира в компанията на дъщеря си и с видимо наедряло коремче. По всяка вероятност тя е в доста напреднала бременност — 5-6-ти месец и ще роди в средата на лятото.

Вики е поредната родна звезда, която става майка тази година. Крак повлече Антония Петрова, която навръх именния си ден стана майка на малкия Благовест. Бебето бе кръстено на покойния свекър на мис България, като двамата със съпруга й нямали никакви съмнения какво име да му дадат. Преди няколко дни с бебе се похвали и певицата Поли Генова. Изпълнителката роди момченце — Даниел, а таткото е холандец, който няма нищо общо с музикалния шоубизнес у нас.

Буквално няколко дни след нея в родилното влезе и тв водещата Петя Дикова. Вчера тя също роди момченце от поета, писател и ко-водещ на Гала — Илиян Любомиров. Малчуганът беше кръстен на дядо си Сашо Диков и носи името Александър.

Виктория Терзийска чака второ бебе сн. Фейсбук

Вики Терзийска също издаде пола на бебето — момиченце. „Вълнението е голямо, а емоциите само положителни“, сподели щастливата изпълнителка. Певицата просто сияе в очакване на втората си рожба. Пожелаваме й лека бременност и много положителни емоции покрай новото семейно попълнение.

Намери ни във facebook