Ужасяващи разкрития за убийството на жена във Варна!

Откритият труп на възрастната жена във Варна е бил в напреднала фаза на разложение. 74-годишната жената е живеела сама в апартамент в квартал „Възраждане“ във Варна. Именно в него е открито и разложеното тяло. Предвид степента на разложение на тъканите, трупът на жената е престоял в апартамента повече от месец, убедени са експертите.

 Въпреки това са налице категорични данни за травми, които възрастната жена не би могла да си причини сама. Счупена е подезичната й кост, има и други увреждания. Но към момента специалистите не могат да направят категорична причинно-следствената връзка между тях и настъпилата смърт. Предстоят редица изследвания и експертизи.

Тялото на мъртвата жена е установено след като съседи са алармирали, че от доста време на са я виждали. Направило им впечатление и неприятната миризма, която се носи от апартамента. Според източници на БЛИЦ 74-годишната жертва има син, който страда от психично заболяване, води се на отчет и е бил хоспитализиран преди време. Засега няма задържани лица във връзка с тежкото криминално престъпление.

Намери ни във facebook