Млад депутат от БСП хока Деси Атанасова и ГЕРБ за субсидията от 1 лев, но ето какво му отговори тя  |

Изборите ясно показаха, че българските граждани нямат доверие в политическата система. В момента големите теми са увеличаването на цената на тока, падането на цената на петрола на световните пазари, при което цените на горивата у нас не помръдват, заяви депутатът от БСП Явор Божанков в сутрешния блок на Нова телевизия.

В крайна сметка Европа ни каза: „Няма да ви приемем в Шенген“. Намаляването на субсидията на 1 лев е класически пример за отклоняване на вниманието.

1 лев субсидии няма да реши нито един проблем. Субсидията не може да е твърде малка, защото партиите ще отидат в ръцете на олигарсите, заяви социалистът.

От вчера чувам една и съща опорна точка от противниците на ГЕРБ – че търсим кризисен пиар. ГЕРБ няма нужда от подобно нещо. Така отговори депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова по повод одобрения от бюджетната комисия проект на премиера Борисов за 1 лев партийна субсидия.

ГЕРБ е първа политическа сила, а е и последователна партия. Проектът на решението датира още от 2016 година, след проведения референдум. Да се обвини ГЕРБ в популизъм в този момент е абсолютно несериозно, подчерта Атанасова.

В момента на политическата сцена се появява Слави Трифонов. Българската политика представлява цирк. Актьорите се сменят, но един и същи продава билетите – задкулисието, предупреди разтревожен Явор Божанков.

Намери ни във facebook