ЧЕРНИ ДНИ! Голяма беда връхлетя Емо Чолаков след края на ТВ кариерата му!

Емо Чолаков изпитва финансови затруднения

След 13-годишен стаж като водещ на прогнозата за времето по бТВ, Емо Чолаков взе решение да напусне телевизията. И последствията от това не закъсняха. Към днешна дата той изпитва сериозни финансови затруднения, пише HotArena.

Синоптикът вече се лиши от едно от удобствата, с които беше свикнал.

Той остана без личен автомобил и вече се придвижва до новото си работно място, разчитайки на столичния градски транспорт, споделят очевидци.

След напускането на частната телевизия той се присъедини към екипа метеоролози на летище София.

Чолаков  вече е започнал да пести, за да се вмести в новия си бюджет. Той пресметнал, че за него е по-изгодно да ходи на работа с метрото, отколкото да дава луди пари за гориво на автомобила си. Поради тази причина решил да се лиши от него, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

След напускането му тръгна слух, че той е взел решението за смяната на амплоато си именно заради по-високото възнаграждение. Но в това твърдение няма капчица истина. Като шеф на прогнозата за времето в телевизията, Емо Чолаков получавал двойно повече.

Но въпреки това е доволен, тъй като вече работи на по-спокойно място. Новите му колеги го приели с отворени обятия. За разлика от колектива в бТВ, където срещал само женски интриги.Намери ни във facebook