Баща реши да даде урок на дъщеря си и стана хит в мрежата (ВИДЕО)

Жителят на Флорида Джейсън Хили реши по необичаен начин да покаже на дъщеря си, че новите й панталонки са твърде къси. Той самият облича подобни панталонки и показва на дъщеря си как изглежда в тях.

Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook. Видеото бе гледано повече от 30 милиона пъти и 650 хиляди пъти бе споделено.

Във видеото Джейсън влиза в стаята на дъщеря си Кендъл. Той е с къси дънкови панталонки, приличащи на онези, които са на дъщеря му. Вероятно бащата малко ги е подгънал, за да съответстват на размера.

„Кендъл, трябва да поговорим. Къде са панталонките ти? Извади ги. Тези новите, които трябваше да бъдат много по-дълги“ – обръща се родителят към дъщеря си. Момичето първоначално отказва, но баща й шеговито настоява и казва, че ще я посреща всеки път от училище, ако не ги обуе.

Дъщерята все пак се слага късите панталонки и отбелязва, че не са толкова къси. „Е, да, както и моите шорти“ – отвръща шеговито бащата.

Някои потребители споделиха, че по този начин Джейсън Хили ограничава дъщеря си. „Смешно видео, но нека да спрем да засрамваме момичетата заради избора си на дрехи и да започнем да учим момчетата, че сексът предполага взаимно съгласие“, пише един от потребителите.

Обаче по-голямата част от потребителите оцениха чувството за хумор на Хили и го похвалиха за този подход във възпитанието.
 

Намери ни във facebook