Думите бледнеят за трагедията. Младата Надя загина трагично в София

Надя – така се казва младата жена, загинала живота си снощи в зверската катастрофа в „Красна поляна“. Разкрития около случая внесоха нейни близки, които публикуваха във Фейсбус и снимка на красивото момиче. 

Те не вярват, че то е причинило катастрофата и се изясняват разследването да изясни какво точно се е случило. 

Както BRADVA.BG писа, трагедията се разиграва малко след 20.30 часа вчера. 23-годишната жена е карала БМВ и малко след кръстовището на „Мушанов“ и „Вардар“ колата й губи управление и се озовава на трамвайната линия.

От силата на скоростта се удря в стълб и буквално се увива около него. Сблъсъкът е толкова силен, че краката на момичето са ампутирани. По случайност край мястото на катастрофата минава екип на Спешна помощ, който опитва да направи първите реанимационни действия. Извикана е и втора, по-голяма линейка.  Надя е откарана в „Пирогов“, но независимо от усилията на лекарите, умира от кръвозагуба.  Часове след тежкия инцидент във Фейсбук не спират коментарите около него, пише Блиц. Има свидетели, които твърдят, че колата на момичето се е движела с висока скорост и явно е участвала в гонка. Други, обаче, твърдят, че може да се касае за техническа неизправност.Намери ни във facebook