Унищожителна гавра с Преслава циркулира в мрежата – ето за какво я захапаха феновете (Снимка):

Куп коментари се изсипаха в социалните мрежи по повод ринопластиката , която Преслава реши да си направи наскоро. Певицата явно не бе доволна от оригиналния вид на носа си и реши да го коригира, за да подобри външния си вид.

Откакто е с новото носле, Преслава не спира да си прави селфита.  

Вместо да лайкват снимките, обаче, почитателите ѝ откровено са недоволни.

В социалните мрежи се наблюдава масов хейт и обвиняват певицата, че е станала клонинг на конкурентката си Галена. Появиха се и множество колажи, които целят осмиване на Преслава и нейната промяна във външния вид. Като този, например:

Преслава нова визия

В Интернет циркулира колаж със снимка на Преслава и надпис: „Когато си поръчаш Галена от AliExpress“. Безумната прилика между двете певици вече шашка почитателите им, които трудно ги разпознават на снимки. 

„Никога няма да може да изглежда като Галена, колкото и да се мъчи“, „Главата ли си е сменила, не мога да я позная“ ,“Предишната Преслава ми харесваше повече“, са само част от коментарите под фососа, които Прелава грижливо изтри по-късно. Не дава да има нито един лош коментар за нея и редовно редуцира мненията на своите почитатели.Намери ни във facebook