Лошо му се пише! Вижте какво се случва с арестувания за милиардни измами Константин Игнатов!

20 милиона долара! Тази сума е предложил на американската прокуратура като гаранция за свободата си Константин Игнатов – арестувания брат на основателката на One Coin Ружа Игнатова, пише Пик

34-годишният милионер бе арестуван в началото на март на летището в Лос Анджелис и в момента чака присъдата си в затвора MCC New York с повдигнати обвинения за ръководене на многомилиардна пирамидална схема за продажба на измамническа криптовалута. 

Чрез своите адвокати Игнатов е поискал от съда да бъде пуснат под гаранция.

Българинът е предложил да бъде под 24-часова въоръжена охрана, посочена от властите, за която той да плаща. Игнатов няма да ползва компютър, интернет и мобилни телефони, освен когато се налага да се занимае с материли по делето.

Освен това Игнатов се ангажира да няма контакти със служители на „OneCoin“, да бъде следен с GPS-гривна, а също и да предаде паспорта си като гаранция, че няма да се опита да избяга от страната.

От предложението на Константин Игнатов към прокуратурата стана ясно, че той очаква дете от приятелката си Кристина, за която обаче не се посочва дали е българка или от друга националост.

ФБР продължава да издирва сестрата на Игнатов – Ружа. Според неофициална информация тя се укрива на територията на Украйна с нова самоличност и украински паспорт, закупен срещу 300 хил. еврНамери ни във facebook