Маги Халваджиян подари на Софи и Гринго меден месец в Рая – ето коя е дестинацията:
а изминаха от пищната сватба на Софи Маринова и Гринго през март, но двамата все още продължават да се радват на уникалните сватбени подаръци, които получиха от отбраните гости на партито. Припомняме ви, че сватбата присъстваха над 300 човека – колеги, приятели и роднини на булката и младоженеца.

По всичко личи, че гостите на тържеството са били доста щедри и семейство Давидови са получили много хубави подаръци.

В специално интервю за репортерката на „На кафе“ Деси Цонева Софи и Гринго признаха как е минал меденият месец

. Те разкриха и още много подробности за личния си живот след сватбата.

Софи и Гринго меден месец

„Уникално беше всичко. Мина много нормално“, споделя Гринго за медения им месец със Софи. „И честно казано, ходихме и до Солун, защото имахме подаръци от приятели на сватбата“, допълни г-жа Давидова. А сега Софи и Гринго заминават за Италия. Почивката там е подарък от продуцента Маги Халваджиян, който много обича страната и също всяко лято прекарва почивката си там. „Даже сега, юли, ще ходиме, от Маги Халваджиян, в Италия ще ходиме. Имаме доста почивки. Така че, тепърва започва медения ни месец“, похвали се Софка пред Деси Цонева.

Софи Маринова

Певицата разкрива, че досега никога не й се е случвало някой да й подари почивка и вероятно никога не би й се случило, ако не е била сватбата.

Гринго признава, че програмата на съпругата му е толкова натоварена. Затова тя няма време да се прибере вкъщи и да сготви. Той си хапва навън и не се оплаква. И въпреки че не казва, Софи усеща, че Гринго малко й се сърди, затова, че все я няма вкъщи и не готви.

Софи обаче не крие, че когато има време, много обича да готви. Певицата е фен на българската кухня. „Мусака, сарми, ей такива неща… Питка мога да омеся една“, разкрива Софка кулинарните си възможности.

Софи разкрива още, че с удоволствие си е сменила фамилията от Каменова на Давидова, защото го е искала, но и за да зарадва Гринго. Певицата и любимият й мъж споделят също, че продължават да работят активно и за общи наследници.Намери ни във facebook