Скандално! Жоро на Русата Златка в центъра на масовия бой в Братислава

До уникални подробности от първо лице за грандиозния футболен побой с българско участие, помел центъра на Братислава.

Оказва се, че единствен автобус с български фенове брутално се е разправил с десетократно превъзхождащи ги по брой полски и холандски ултраси, след като е бил подло нападнат от засада.

За нещастие на надъханите чужденци се оказало, че возилото, което са решили да атакуват, превозва фенове на столичния Левски от клуба по бойни изкуства на „сините“. 30-ината българи за минути помели паважа в словашката столица със закачулените дебелаци.

В центъра на събитията били бившето гадже на Русата Златка – Георги Валентинов и шампионът по кикбокс Дани Илиев, които размятали нападателите като кукли на конци. Местната полиция вече освободи всички задържани българи, след като установи, че не те са инициирали конфликта.

Един от запалянковците на Левски, пристигнали по-късно в Братислава, съобщи lupa.bg,че около полунощ в града е било като във военно положение. Централната част, включваща стария град, била затворена и гъмжала от ченгета. След полицейската намеса е имало десетки фенове, закопчани от униформените.Намери ни във facebook