Разголена изява на знойни петричанки в Халкидики раздели Югозапада СНИМКA

Красиви петричанки побъркаха туристите в Гърция. Знойните хубавици привлякоха погледите на мъжете с изкусителните си тела и приятния летен загар, съобщава struma.com.

Една от тях е топ гримьорката Аделина Теохарова, която е дъщеря на петрички бизнесмен, занимаващ се с производство на мебели. Тя е е позната и като бившата приятелка на брата фолк певицата Райна-Огнян, с когото имаха сериозна връзка преди години.

Сред дамите бе и бизнесдамата Яница Стоянова, която развива онлайн търговия с дрехи. Компанията разпуска от няколко дни на Халкидики в популярен комплекс, предпочитан от много заможни българи. 

Групата момичета от Петрич умее да се забавлява и освен да се препичат на плажа, те си направиха и интересна фотосесия с еднакви тоалети.

Красавиците определено бяха обект на любопитни погледи и доказаха, че в югозапада са едни от най чаровните жени които се радват на много обожатели, отбелязва в заключение struma.com.

Светската информация обаче разпали бързо страстите в мрежата. Доста потребители се възмутиха от палавата изява на девойките:

– Тези дами много ниско са паднали. с това ли, ще впечатляват. падение.

– Нищо особено просто чочарки 

– Тия са снимали най-хубавото и умното, което временно имат – задниците си!

– Отново кефалски изпълнения… Благоевград за вас е пак Париж! Евтини анонимни селянки отишли на супер екзотичния Халкидики, където никой от селото не е бил.

Фенове на момичетата и почитатели на красотата обаче контрираха критиките на пуританите: 

– А, вие скъпи коментатори как пък преценихте, че “ниско” са паднали ? На базата на някаква смешна статия, за която дори най-вероятно не знаят !

– Вие срам нямате ли, тарифа дали имали.. момичетата бяха на море с половинките си и не се предлагат на никой! Който ги познава знае

– Прекрасни девойки ! Който ги познава, знае

– Прости и злобни коментари за една снимка …където на никой не му влиза в работата . Гледайте собствените си паници, а не чуждите

Намери ни във facebook