Цирк в ефир! Шеф Петров в епичен сблъсък с веган

Известният с буйния и неподправен нрав шеф Борис Петров и председателят на Българския вегански съюз Никола Донев влязоха в задълбочена дискусия за и против консумирането на животинско месо.

,,По време на празника Курбан Байрам има едни реки от кръв, които са следствие от извършвани жертвоприношения. Според нас е изключително зверска варварщина и патология да се извършват подобни неща в 21-ви век. Това е една ненужна жестокост“, коментира в ефира на Нова телевизия Донев.

,,Вие притежавате един фанатизъм, чрез който манипулирате хората. А ти за мен си един наистина объркан човек. Десет минути говориш само празни приказки“, обърна се към него шеф Петров.

,,Следващия път искам да се подготвиш със знания, които да включват история, след като искаш да променяш човешкото хранене“, посъветва го своенравният кулинар.

 

След това двамата влязоха в спор за опитомяването на животните от човека и мястото на човека в природата. По думите на шеф Петров председателят на Българския вегански съюз няма как да знае за опитомяването на животните.

,,Ти няма как да знаеш за опитомяването на животните, защото нито имаш кученце, нито имаш котенце“, допълни още шеф Петров.

Намери ни във facebook