МВР с извънредни новини за Мартин и убийството на детето от Сотиря СНИМКИ

МВР официално обяви, че издирва 21-годишния Мартин Трифонов за бруталното убийство на 7-годишното момиченце от сливенското село Сотиря. припомня, че за тежкото престъпление се разбра късно снощи.

Междувременно се появи и първа снимка на извършителя на престъплението.

Рано тази сутрин се появиха и шокиращи подробности за зверството, а редом с това се разбра какво е правил преди година евентуалния убиец.

„Полицията издирва Мартин Стоянов Трифонов /21 г./ от град Сливен във връзка с извършено тежко криминално престъпление в района на село Сотиря, Сливенска област“, заявиха днес от МВР.

Те призоваха хората, които имат информация за издирвания, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана!

Редом с това от МВР публикуваха снимки на Трифонов, направени преди време.  
 

Междувременно се оказа, че зоната, в която се издирва Мартин е огромна.

„Вчера около 14 часа е поличен сигнал на 112 за малко момиченце, което е в безпомощно състояние. Въпреки усилията на лекарите то малко по-късно е починало“, това заяви главният секретар на МВР Иван Иванов.


Главният секретар на МВР комисар Иван Иванов

„Веднага след това е започнало издирване на извършителя. Има лице от района, което е заподозряно. За съжаление не е задържан. Знаем, че е тук в района. Забелязан в наоколо. Действията по издирването му продължават“, допълни Иванов като поясни, че към момента Мартин е основният и единствен заподозрян за бруталното престъпление.

„Въпросният заподозрян не е въоръжен. Нямаме данни да е агресивен, но в предвид състоянието му призоваваме хората да бъдат внимателни, ако го забележат и просто да ни уведомят веднага, за да може да реагираме“, призова главният секретар на МВР.

Той поясни, че срещу Мартин и преди е имало сигнали за предишни прояви на насилие спрямо деца.

От МВР поясниха, че мъжът е безработен, саможив човек, асоциален и в много тежко финансово положение. Няма работа, няма образование, няма приятели и е осъждан за блудство към негова близка. Лежал е в затвора през 2017 година. Тогава Мартин и жертвата му били около 16 годишни.

Майката на Мартин признала на униформените, че той има голям страх от куче. Много бързо е тръгнал. В себе си не е имал пари или храна.

Униформените бяха категорични, че днес Мартин ще бъде заловен.

Намери ни във facebook