Ексклузивно! Заловиха след стрелба издирвания за убийството на 7-годишната Криси в Сотиря

Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря, научи . 7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село. 

По-рано днес полицията съобщи, че издирва 21-годишния Мартин Стоянов Трифонов, лежал в затвора за блудство, за жестокото убийство на 7-годишно момиче. Тежкото престъпление е станало в четвъртък вечерта в сливенското село Сотиря.

 Детето е било изнасилено и пребито до смърт. Намерено е в дере в селото. Силите на реда издирваха предполагаемия извършител по земя и по въздух.

Издирваният за убийството на 7-годишно момиче в сливенското село Сотиря е задържан, съобщи пред вътрешният министър Младен Маринов. Засечен е в района на селото, прострелян е в краката при опит да избяга, уточни Маринов. 

Полицаите са действали мигновено и са успели да неутрализират престъпника.

Няма опасност за живота му.

„Заподозреният е 21-годишен Мартин Трифонов. Той е безработен, асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование”, заяви по-рано главния секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов в сливенското село Сотиря.

„Осъждан е и е лежал в затвора за прояви на блудство към негова близка“, допълни още главният секретар на МВР.

Хората от селото твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година. 
 

Намери ни във facebook