Гърневски сравни със земята Манолова: Кандидатурата ѝ е връх на политическия цинизъм

Пребоядисаните комунисти от БСП не са си взели никаква поука от загубата на евроизборите и в партизански план са възобновили своята жажда за власт, заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация от името на парламентарната група.
 
Гърневски остро разкритикува доскорошния омбудсман Мая Манолова, която се отказа от поста, за да се включи в предизборната надпревара за кмет на столицата, изправяйки се срещу кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.
 
„БСП винаги е потъпквала съдбите на обикновените българи и издигането на омбудсмана е върхът на политическия цинизъм“, каза Гърневски от трибуната.
 
Кандидатурата на Манолова е издигната от инициативен комитет, като все още не е ясно дали левицата ще застане официално зад нея.


 
„Днес червената предизборна „Одисея“ показно и арогантно си хвърля червен кадър от най-висок ранг. Това е омбудсманът на републиката Мая Манолова, по-известна като г-жа Афера Костинбродска, продължи с критиките депутатът.
 
„След провала на дамския тандем от пролетните избори „Нинова – Йончева“ очевидно в боя е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на обществено мнение. Забележете, представена ни като независим кандидат. Едно е безкрайно ясно обаче, че след като лидерката на лявата пустиня Нинова прибягна до този ход, краят на левицата в това си издание е настъпил“, заяви още Гърневски от трибуната.
 
Той отправи и няколко въпроса към кандидат-кмета на София Мая Манолова.
 
„Кой бе персоналният депутат на братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните бизнесмени? Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на братя Галеви на столичани?“, настоя за отговор Гърневски.

Намери ни във facebook