Нова трагедия около загиналата Криси в катастрофа с наш футболист в Германия

7 хил. лв. са необходими за транспортирането на загиналата при зверска катастрофа в Германия – Кристиана Станчова, обявиха нейни приятели, пише Монитор бг. Преди ден стартира кампания в областния град, а на няколко места бяха поставени и кутии за дарения.

„Такава съпричастност и обаждания да помогнат в такъв тежък и труден момент не съм очаквала.

Телефонът ми не спира да звъни, от познати и непознати на семейството, с желанието да помогнат. Звънят ми дори от други градове.

За пореден път скръбта ни обедини. Жалко е само, че по такъв нелеп начин и толкова млада си отиде нашата Криси. Не мога и да си представя как, напълно сама се крепи майка й в Германия“, каза кметът на село Жабокрът, където е живее семейството, Десислава Стоянова.

„Доколкото разбрах разходите по транспорта на нашата Криси ще поеме кюстендилска строителна фирма, към която работи баща й Борислав. Община Кюстендил също ще съдействат с каквото е необходимо. Към момента тялото на Криси все още не е освободено.

Когато това стане към Германия ще потегли траурна кола от Кюстендил. Едва тогава от там ще си тръгне и нейната майка Десислава, която бе заминала преди месец да работи с дъщеря си във фирма за пакетиране на месо“, обясни още кметът на потъналото в скръб кюстендилско село.

Намери ни във facebook