Голям скандал! Сутеньор измами братя Диневи, вкара ги в голям капан

29-годишен сутеньор преметна с няколко хиляди лева господарите на Свети Влас Динко и Йордан Диневи.

Престъпникът Петър П. от Нова Загора пристигнал в курортното селище преди две години и се цанил за касиер на яхтеното пристанище на бизнесмените, където само за двайсетина дни успял да открадне няколко хиляди лева, преди да бъде разкрит. Скандала осветли пред Lupa.

bg източник от РПУ-Несебър.

След като баровците разкрили, че служителят им бърка в „кацата с мед”, Петър бил уволнен дисциплинарно и срещу него стартирало досъдебно производство. След като „бизнесът” на пристанището се спихнал, бандитът решил да се развихри като сутеньор. в Свети Влас, Слънчев Бряг, Елените и Несебър, където всяка вечер предлагал на богати наши и чужди  клиенти три 20-годишни девойки.

Проститутките от Сливен и Нова Загора носели космически приходи на тариката, обясни източникът на Lupa.bg. Според информацията сутеньорът наел апартамент в Свети Влас от 65 годишния Г. Т. от Хасково.

В жилището често се вихрели купони с огромни количества алкохол и дрога, но 20-годишните труженички започнали да създават проблеми на съседите с любовните си писъци.

Ценоразписът на Петър гласял, че един час секс с всички екстри струва 200 лв. за българи и 150 евро за чужденци. В заверата участвали и двама спасители от плажа на Свети Влас, които намирали загорели за ласки мъже. Те обаче били заподозрени от шефовете си, че участват в незаконната манифактура и били пред уволнение в средата на сезона, затова се отказали да помагат на търговеца на удоволствия, уточни нашият източник.

Ядосан, Петър се заканил, че ще ги натопи в полицията, че предлагат марихуана на туристите на плажа.Намери ни във facebook