Ново безчинство: Цигани от клана на Порката и Сопола вилняха в Костинбродско

Вчера село Петърч – община Костинброд беше блокирано от полиция и жандармерия. Повод за тези действия е пребития и изоставен в безпомощно състояние служител от фирма за охрана.

Според жители на селото вчера по обяд потърпевшия се засекъл в центъра на селото с няколко видимо пияни роми от клана на ромския барон Борис Баков – Порката от, който трепери целия район.

Те се нахвърлили върху него с думите „Абе голтак, ти защо си паркирал на нашите места на центъра“.

След, което буквално го смазали от бой.

След намесата на полицията и жандармерията двама от побойниците са в ареста. Никой, обаче в Петърч не вярва, че ще има наказание, защото от много години Борис Баков – Порката и синът му Петър Борисов , известен, като Пепи – Сопола се имат за недосегаеми.

За тях работят мощни банди от джебчийки, които им носят милиони евро годишно от страните в западна Европа. Наскоро по време на пищен банкет Пепи Сопола заявил, че с баща му искат да купят всички останали къщи в селото и да изгонят българите.

„Живеем си много добре с другите цигани, но с тия няма оправия. Бият наред, и българи, цигани и никой нищо не може да им направи. Хвалят се, че имат хора по върховете и не им пука.

Идва дори Вероника Димитрова от Нова телевизия, за да прави разследване за тях, а те й се изсмяха зад гърба, като си тръгна. Даже се снимаха на видео във Фейсбук и я наричаха с какви ли не обидни думи“.

Порката го е страх само от жена си. Дори не смее да пуши цигари пред нея. Ама и тя горката нещо не е добре, ходи на гробищата, събира дървени кръстове и си ги троши в главата.

Някой й бил казал, че така се събират сили от мъртвите. Това разказва съсед на Порката и Сопола, пожелал анонимност. А думите му потвърждават няколкото „лайфа“ във Фейсбук на, които се вижда как въпреки присъствието на полиция и жандармерия в Петърч Пепи Сопола отваря галони с 12 годишно и бутилки с 30 годишно уиски, усилва здраво музиката и показва кой е босът.
 Намери ни във facebook