Маниак изнасили поп звезда, разбрал къде живее по… очите ѝ СНИМКИ |

Секс маниак изнасилил поп звезда, след като внимателно изучил селфитата ѝ в интернет и по отражението в очите ѝ разбрал къде живее, съобщава „Сън“.
 
26-годишният Хибики Сато е обвинен в това, че е проследил 21-годишната японска звезда Ена Матсуок, след като разпознал автобусна спирка и други обекти около дома ѝ в отражението на очите ѝ.
 

Вманиаченият фен на певицата я нападнал пред дома ѝ в Токио. След като я намерил, той я завлякъл в тъмен ъгъл и я нападнал.


 
Ена е член на японската попгрупа „Теншицукинукениоми“.
 

Предполага се, че престъпникът я е причакал пред дима ѝ, издебнал я в гръб и сложил парцал на устата ѝ. Това се случило на 1 септември.
 
След това Сато е бил арестуван. Пред полицията признал, че ползвал Google Maps, за да потвърди точното местоположение на въпросната автобусна спирка.
 

Разследващ полицай заяви: „Хората трябва да са напълно наясно, че пускането на снимки и видео в социалните мрежи представлява риск от разкриване на лични данни“.
 

Професор от Университета в Токио допълва: „Качеството на снимките от камерите на телефоните е станало много високо и това поставя нова опасност от неочаквано изтичане на лична информация“.

Превод и редакция  Намери ни във facebook