Вашият хороскоп за днес

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете внимателни в тази събота, тъй като има опасност да ви измамят, а вие да понесете трудно това. Ще ви коства много нерви една евентуална лъжа или финансова измама. Вслушвайте се в съветите на по-опитни хора, когато става дума за едри покупки или някакво парично вложение.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят няма да се развие по-вашите планове, но всъщност промените ще ви донесат положителни емоции. Не съжалявайте, че няма да успеете да свършите някои от домашните си задължения. Нищо няма да се обърка, ако ги отложите. В живота ви днес може да се случи нещо много приятно, макар и непредвидено.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще ви се стори твърде дълъг. Ще се чувствате изморени и е вероятно да не успеете да свършите планираното за деня. Не изпитвайте терзания, просто не сте си починали добре от празничните вечери и роднински приказки. Направете си едно по-леко меню за днес, добавете и по-дълга разходка.

Рак – 22.06 до 22.07
Не се опитвайте днес да угодите на всички. И без това няма да успеете, дори да се откажете от своите развлечения. Без да сте максимален егоист, угаждайте предимно на себе си.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес може и да се разочаровате от хора, които твърде много сте уважавали и на които сте се опитвали да угодите. Направете поука, че не е редно да променяте собственото си аз. На някои хора просто не може да бъде угодено.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще ви се иска целия ден да бездействате, но няма да ви се отдаде подобна възможност. А дори да ви се отдаде, след час-два ще започнете да си търсите работа. Със сигурност ще намерите с какво да се занимавате, но не пренебрегвайте останалите членове от семейството. Пазете се от травми в гърба.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще бъдете прекалено чувствителни в този ден и е много вероятно да преувеличавате и най-дребните грешки на хората около вас. Това може да създадете неприятна атмосфераи да развалите празничното настроение на мнозина. Бъдете малко по дружелюбни, особено ако работите в тази събота.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Съботата ще бъде запълнена с битови задачи, но не посвещавайте целия ден на домашните си задължения. излезте на една дълга разходка, вижте се със стари приятели. Ще ви е малко нервно в следобедните часове, но вие ще сте си виновни, ако заседнете срещу телевизора.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще се наложи днес да премълчите при някои дразнещи ви ситуации, ако искате да запазите своето добро настроение и това на близките си хора. Ако сте на работното си място, бъдете внимателни, за да не ви подведат с неточна информация. Обмислете добре какво ще правите вечерта, за да не се окажете в една досадна компания.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще се занимавате с обичайните домашни задължения цял ден. Сами сте си виновни, тъй като не сте обмислили добре плановете си и сте оставили всичко да се развива на „самотек“. Пък и никога не е късно да си намерите някакво забавление.

Водолей – 21.01 до 19.02
Имайте грижата днес да се пазите от кражби и измами. Не се доверявайте на обещания за лесни печалби. Добре ще бъде да се погрижите за здравето си, ако имате наранявания в областта на краката или ръцете – не ги подценявайте, тъй като сте уязвими към инфекции.

Риби – 20.02 до 20.03
Очаква ви един значително напрегнат ден, особено ако сте на работното си място. Ще се чувствате изморени и никак няма да ви се работи, но не подценявайте служебните си задължения. Ако сте в почивка, си потърсете някакво занимание, с което да изразходите физическата си енергия, без обаче да се преуморявате.

 

Източник: horoscope.bg

Намери ни във facebook