Трагедия покоси Гърмен! Откриха труп на мъж край река Места

Труп на възрастен мъж от Дебрен е бил намерен вчера сутринта на дигата на река Места край гърменското село. Още от предния ден близки и жители на селото предприели издирването на около 70-годишния Мустафа Пачеджиев, който излязал рано от дома си с каруцата и до вечерта не се прибрал, пишат от infomreja.bg

Мъжете от Дебрен продължили издирването и през нощта и към 8 часа сутринта вчера възрастният човек е бил намерен издъхнал близо до дигата на река Места, както си събирал дърва. Извиканият на място екип на Спешна помощ-Гоце Делчев само констатирал смъртта.

Предполага се, че Пачеджиев е получил масиран инфаркт и е издъхнал, след като не е успял да извика помощ или пък да се прибере вкъщи. На сутринта той е бил намерен замръзнал заради нииските температури и течението покрай реката.

Хората от селото са потресени от нелепата смърт, застигнала известния в селото възрастен автомонтьор, който преди години отворил и първия частен автосервиз край Дебрен. Запознати коментират, че въпреки годините, дядо Мустафа Пачеджиев бил здрав и не се плашел все още от тежката работа.

Днес възрастният мъж бе изпратен от цялото село в последния му път./ПИК

Намери ни във facebook